Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Neem een kijkje op deze website als je wilt leren en werken of meer wil weten over bij- en omscholing. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en kies een beroep dat bij je past. Bij het Leerwerkloket vind je kennis en informatie en praktische tips over alles wat met leren en werken te maken heeft.

Agenda

Ben jij een kei voor de klas of wil je er een worden? Heb je interesse in een baan in het onderwijs en wil je weten hoe je de overstap zou kunnen maken? Kom dan naar de voorlichtingsavond: “Kei voor de klas” op 6 oktober 2021 in Amersfoort. Hier hoor je van ervaringsdeskundigen hoe het is om de overstap naar het onderwijs te maken, welke scholingsmogelijkheden er zijn en wat er komt kijken bij een mogelijke nieuwe stap in je loopbaan.
Afbeelding
logo kei voor de klas
Denk jij na over een volgende stap in je loopbaan? Wil je sfeer proeven, geïnspireerd raken en mogelijkheden ontdekken? Houd dan de tweede week van oktober je agenda vrij voor de Love to Learn Week! Het Leerwerkloket regio Amersfoort en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort organiseren een week vol afwisselende activiteiten, zowel live als digitaal, waarbij elke dag een andere sector centraal staat. 
Afbeelding
Logo love to learn
Werk jij graag met je handen en maak je het liefst producten van metaal? Lijkt het jou wat om machines te bouwen of onderhouden? Of ontwerp jij liever producten en laat je deze maken door computergestuurde machines? Heb je interesse in de techniek? Dan is de maakindustrie dé sector voor jou! Via deze (leer)banenmarkt leer je verschillende functies, opleidingen en bedrijven kennen die in deze branche werkzaam zijn.
Afbeelding
Make Center Nieuwegein