Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Neem een kijkje op deze website als je wilt leren en werken of meer wil weten over bij- en omscholing. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en kies een beroep dat bij je past. Bij het Leerwerkloket vind je kennis en informatie en praktische tips over alles wat met leren en werken te maken heeft.

Artikel

Ben jij je aan het oriënteren op de IT-sector in regio Amersfoort/Utrecht?

Samen met jou onderzoekt ICCU welke opleiding en subsidiemogelijkheid bij jou situatie past. In veel gevallen is het mogelijk om de volledige opleidingskosten gesubsidieerd te krijgen. Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. www.iccu.nl

ICCU is een samenwerking tussen NOVI Hogeschool, HU University of Applied Sciences Utrecht (Hogeschool Utrecht), ROC Midden Nederland, de Gemeente Utrecht en verschillende regionale werkgevers. De belangrijkste IT-beroepsopleidingen brengen ze samen onder één label. Door aanbod samen te brengen creëren ze een attractieve hub voor elke fase in de carrière van een IT-professional. Het doel is door doelgericht op te leiden te zorgen voor een hogere in- en doorstroom op de IT-arbeidsmarkt in de regio Utrecht. Daarnaast helpen ze deelnemers en/of werkgevers bij de financiering van het onderwijs door te adviseren over de beschikbare subsidieregelingen. Samen met regionale werkgevers zet ICCU verschillende events op om het bedrijfsleven en het onderwijs meer bij elkaar te betrekken.

Bekijk hieronder de Flyer met nog meer informatie!